Qui som
Serveis
  Sanitaris
  Protecció d'incendis
  Aire condicionat / Ventilació
  Instal·lacions d'aigua
  Instal·lacions de gas
  Energia solar
  Instal·lacions elèctriques
  Calefacció
Les nostres marques
Localització
Consulta la Política de Privacitat

  Informació sobre protecció de dades

Denominació social
Identitat: INSTAL·LACIONS RAX, SCCL
Dir. Postal: Mallorca, 5-A CP.08640-Olesa de Montserrat - BCN
T. 937783452
Email: rax@rax.cat
Finalitat
Per què fem servir les dades?

La següent Política de privacitat estableix els termes en què tractarem les dades personals a INSTAL·LACIONS RAX S.C.C.L; això inclou qualsevol dada personal recollit a través de la nostra pàgina http://www.rax.cat/ , així com qualsevol altra dada que tractem en exercici de les nostres activitats empresarials.

INSTAL·LACIONS RAX S.C.C.L recull les dades personals amb les finalitats a continuació indicades:

 1. Contacte per e-mail: les dades personals recollides mitjançant el correu electrònic seran exclusivament utilitzades per informar sobre els serveis que ens hagin sol·licitat.
 2. Dades de candidats: en el cas de realitzar entrevistes de treball a les nostres oficines, les teves dades seran utilitzades per cobrir possibles vacants laborals a la nostra companyia. En el supòsit de ser contractat per la nostra companyia, les seves dades personals seran exclusivament utilitzades per gestionar la relació laboral amb INSTAL·LACIONS RAX S.C.C.L
Quant de temps custodiem les teves dades?

Les dades de possibles clients que no acabin contractant cap servei, seran automàticament eliminats passat un any des del contacte, sempre que el possible client no hagi mostrat més interès en els nostres serveis o productes. En cas de comprar algun producte, les dades seran tractades mentre duri la relació comercial i, un cop conclosa pel temps necessari per respondre davant de possibles responsabilitats legals especialment totes les relacionades amb les garanties de béns de consum. En relació a les dades laborals aquests seran tractats mentre duri aquesta relació i una vegada conclosa, pel temps necessari per respondre per possibles incompliments en aquest àmbit. En el supòsit de realitzar alguna entrevista per una vacant laboral, les seves dades personals seran arxivats per un període d'un any, després dels quals, de no haver estat seleccionat, s 'esborraran dels nostres sistemes.

En el supòsit que ens donis el teu consentiment per a informar-te dels nostres productes o serveis, mantindrem les teves dades fins que ens manifestis la teva voluntat de no rebre més comunicacions nostres. En el cas que adquireixis algun producte, i d'acord amb la normativa vigent, s'entendrà que ens dones el teu consentiment per rebre comunicacions comercials nostres. En qualsevol cas pots exercir el dret d'oposició a través dels canals anunciats en aquesta Política de Privacitat.

Legitimització

Les dades dels clients seran tractades per INSTAL·LACIONS RAX S.C.C.L, així com aquells relacionats amb els treballadors, per al compliment de la relació contractual.

Únicament tractarem les teves dades amb fins promocionals si ens has donat el teu consentiment específic per a això.

Destinataris
Cessions de dades a tercers

Les teves dades personals no seran cedides a tercers sense el teu consentiment, llevat que hi hagi una llei que obligui a INSTAL·LACIONS RAX S.C.C.L a aquest cessió de dades.

Categoria de dades

Tipologia de dades tractades:

 • Dades identificatives (Nombre, cognoms)
 • Dades de contacto (email, telèfon, direcció)
 • Dades Bancàries.

En ningun cas recollirem dades sensibles.

Drets

Tens dret a:

 • Accedir a les dades personals.
 • Rectificar les dades personals.
 • Suprimir les dades personals.
 • Presentar una denúncia o un escrit per a la tutela dels teus drets davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades o davant l'agència autonòmica de protecció de dades, en cas que existís.
 • Ser informat de qualsevol incidència de seguretat que pugui afectar als teus drets.
 • Limitació del tractament.
 • Portabilitat.

 

disseny: iriades comunicación